Токарні роботи

Залишіть коментар  / Від  / 01.12.2019

Токарні роботи досить популярні і користуються великою популярністю у замовників. Токарна та  фрезерна обробка  дає можливість дуже економно використовувати матеріали, і при цьому отримувати різні деталі, які знаходять застосування у всіх галузях промислової діяльності. Якщо хочете, щоб вам гранично швидко якісно і недорого виготовили будь-які деталі, звертайтеся до нас, у нас є хороша виробнича база, що дозволяє вирішити багато питань. Ми проводимо токарно-фрезерні роботи з металу в Харкові, дізнатися подробиці співпраці можна зателефонувавши нашим менеджерам.

Технологічні операції токарної обробки

Токарна обробка, виготовлена ​​на верстатах з ЧПУ дає можливість проводити такі операції:

  • Робити деталі конічного чи циліндричного профілю.
  • Обробляти уступи та торці.
  • Робити канавки та заготовки під креслення.
  • Створювати рифлення на металі.
  • Нарізати внутрішнє і зовнішнє різьблення необхідних діаметрів.
  • Виточувати внутрішні поверхні.
  • Проводити зенкерування.
токарна обробка металів харківСучасні токарні роботи потребують першокласного обладнання з ЧПУ. Лише такий підхід може забезпечити необхідний рівень виконання робіт та достатню точність деталей при промисловій швидкості виробництва продукції. Ми використовуємо тільки найсучасніше обладнання для токарної металообробки, щоб дізнатися подробиці зателефонуйте: +(380)956832073
                                                                                                                                                                                         

Основні переваги токарних деталей:

  • Токарні роботи у ХарковіВиготовляє деталі складної геометрії. Кваліфіковані токарі на підприємстві здатні виготовити деталь будь-якої складності.
  • Гранична точність виробництва.
  • Відмінна якість. Обробка на верстатах із ЧПУ дає можливість отримувати ідеальні вироби. Вони не вимагають поетапного доведення, і одразу можуть бути використані.
  • Мінімум відходів. Верстати ЧПУ дуже економічні, не більше 10% металу йде на стружку, і це чудовий показник.
  • Стружку можна переробляти.

                               Тонкощі металообробки

Токарні роботи мають низку особливостей. Щоб надавати якісні послуги, потрібно враховувати всі тонкощі. Наприклад, процес різання металів потрібно проводити рівномірно. Рухи різця мають бути поступальними, це позитивно позначається якості поверхні. Важливо, щоб рухи різця були поздовжніми або поперечними, щодо заготівлі. Виготовлення валу слід контролювати кожному етапі.

На вартість робіт впливає складність деталей, також вид матеріалу. Природно, що ціна на токарні вироби із твердих сплавів вища ніж на м’які, тому що вони вимагають значно більших витрат праці та енергії. А собівартість деталі при великій партії буде набагато нижчою за виготовлення одиничних виробів.

Ви оціните якість деталей, швидкість виробництва та невисокі ціни на вироби.

Залишіть коментар

Ви увійшли як vitalik. Змінити свій профільВийти?  Обов’язкові поля позначені *

Прокрутка до верху